FAIL (the browser should render some flash content, not this). FAIL (the browser should render some flash content, not this).

política de privacidad

El domini www.instalacionsrams.com és propietat d'Instal ˇ lacions Rams.

* Instal · lacions Rams l'informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.
* Instal · lacions Rams es reserva el dret a modificar la present política, informant prèviament dels canvis que s'hi produeixin a través d'aquest avís.
* PRIMER. - Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, AUTORITZA EXPRESSAMENT a Instal · lacions Rams perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses .
* SEGON. - La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com finalitat contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar sobre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic.
* TERCER. - Les dades facilitades per vostè en els camps marcats amb * són obligatoris per poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.
* QUART. - Instal · lacions Rams ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.
* CINQUÈ. - Instal · lacions Rams manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.
* SISÈ. - Instal · lacions Rams no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il · lícit de la informació apareguda en les pàgines d'Internet d'Instal · lacions Rams.
Amb els límits establerts a la llei, Instal · lacions Rams no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet. Els continguts i informació de les pàgines d'Internet d'Instal · lacions Rams estan elaborades per professionals degudament qualificats per al exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.
Les pàgines d'Internet d'Instal · lacions Rams poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva d'Instal · lacions Rams.
* SETÈ. - Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la si és errònia, cancel · lar o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic info@instalacionsrams.com o de comunicació escrita dirigida a: Instal · lacions Rams.